بسم رب المهدی عجلالله ظهورک
باز نوروزی دیگر و باز فاطمیهای دیگر
و باز سالی جدید و بهاری دیگر در راه
و باز امامی منتظرتر از روزی دیگر
و امسال نوروزی فاطمی داریم
در نوروز فاطمی ایامتان خدایی و متعالی
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 1396 | mahdi |
بسم رب المهدی عجلالله ظهورک
باز نوروزی دیگر و باز فاطمیهای دیگر
و باز سالی جدید و بهاری دیگر در راه
و باز امامی منتظرتر از روزی دیگر
و امسال نوروزی فاطمی داریم
در نوروز فاطمی ایامتان خدایی و متعالی
حضرت عیسى (ع) عبد و پیامبر خدا بود (سوره مریم، آیه ۳۰) رسول به سوى بنى اسرائیل (سوره آل عمران، آیه ۴۹) و یکى از انبیای اولو العزم و صاحب شریعت بوده و کتابى به نام انجیل داشت (سوره احزاب، آیه ۷، سوره شورا، آیه ۱۳، سوره مائده، آیه ۴۶)، خداى تعالى نام او را مسیح نهاد (سوره آل عمران، آیه ۴۵) و کلمة الله و روحى از خدا خواند (سوره نساء، آیه ۱۷۱) (بقیه در ادامه مطلب)
1. قرآن نور است برای کسی که بخواهد ازآن استفاده کند.
2. قرآن تبیان کل شیء است؛ یعنی قرآن دارای کلیاتی است که برای سعادت بشر کافی می باشد ( ان هذا القران یهدی للتی هی اقوم )
با استفاده از این برنامه می توانید از آیات قرآن به علاوه ترجمه فارسی آنها در برنامه word استفاده کنید.بعد از نصب word را باز کنید.در نوار منو در کنار منوی help گزینه ای به نام Al-Quran اضافه می شود که می توانید از آن برای وارد کردن تمامی آیات قرآن با ترجمه و یا بدون ترجمه در برنامه word استفاده کنید.
برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید
تعریف حماسه و انواع آن - تعریف حماسه سیاسی از استاد پناهیان - ویژگی های مومنین در جامعه اسلامی و ...
جهت دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید
بی شک زیباترین و شاید یکی از کامل ترین مجموعه صوت های مذهبی شامل قرآن، تواشیح، مداحی، سخنرانی و ... که تا به حال منتشر شده است مجموعه دینی پلیر باشد. هر چند در قسمت تلاوت قرآن فقط تلاوت ترتیل قرار داده شده ولی مجموعه اذان آن بی نظیر است و شامل بیش از صد قطعه تواشیح و همخوانی زیبا نیز می باشد. چندین ابتهال نیز از استاد طوسی و خانچی در آن قرار داده شده است
.
**برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید**
اختصاص بهره مندی از قرآن به پرهیزگاران
یکم. قرآن مجید، مظهر رحمت مطلق خدای رحمان است؛ ﴿الرّحمنُ ٭ عَلّم القرانَ﴾؛[۲]لیکن بهرهمندان از آن فقط پرهیزگاراناند؛ ﴿هُدیً للمتّقین﴾.[۳] همانطور که رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) مظهر اسم اعظم خدا میباشد، لذا رحمتِ جهانشمول خداست: ﴿و ما أرْسَلْناک إلّا رحمةً للعالمین﴾[۴]؛ ولی بهرهوران از آن انسانِ کامل، خصوص مؤمناناند؛ ﴿لقد مَنَّ الله علی المؤمنین…﴾.[۵]
مصونیت قران کریم از زوال، نقصان و نسیان
دوم. قرآن کریم، ضرورت وحی را برای جامعهٴ انسانی اعلام میدارد و از سوی دیگر، خود را خاتم وحی آسمانی میداند؛ بنابراین، باید از گزند هرگونه رخدادی که مایهٴ زوال یا نقصان یا نسیان یا عیب او گردد، محفوظ بماند؛ ﴿لا یأتیه الباطل من بین یَدَیْه و لا مِن خَلْفِه﴾[۶]؛ ﴿اِنّا نحن نزّلنا الذکر و إنّا له لحافظون﴾.[۷]
چگونگی تبیین قرآن با سنت معصومان(علیهم السلام)
سوم. روش منتخب تفسیر قرآن مجید این است که چون این کتاب الهی، نور و «تِبیان کُل شىء» میباشد و «قول فصل» خداست، پس ابهام و تیرگی در حریم او راه ندارد و فاهمهٴ مصون از غبار وَهْم و باصرهٴ محفوظ از عور و حول وعمی، توانِ ادارکِ صحیح او را دارد.
چون قرآن کریم همتای عترت طاهرین(علیهمالسلام) است، تبیین مراد آن با سنّت معصومین(علیهمالسلام) در تقیید اطلاق، تخصیص عموم و… خواهد بود و چون اعتبار روایت، خواه با معارض و خواه بیمعارض، مشروط به عدم تباین با مضمون قرآن مجید است، باید اوّلاً اصول کلّی قرآن روشن شود. ثانیاً خطوط جامع روایت واضح گردد. ثالثاً مفادِ واضحِ حدیث، بر اصل کلّی قرآن عَرْضه شود، رابعاً بعد از احراز عدم تباین روایت با قرآن، تعیین حدودِ مضمون قرآن با مفاد حدیث مشروح گردد و ناهماهنگی ثقلین تأمین شده و برای اعتقاد یا عمل حجت باشد.
بقیه در ادامه مطلب
دوستان سعی کنند در همه اوقات - به خصوص در ماه رمضان - تلاوت قرآن را از یاد نبرند. قرآن نباید از زندگیتان حذف شود. تلاوت قرآن را حتماً داشته باشید؛ هر چه ممکن است. تلاوت قرآن هم، با تأمل و تدبر اثر میبخشد. تلاوت عجلهیی که همین طور انسان بخواند و برود و معانی را هم نفهمد یا درست نفهمد، مطلوب از تلاوت قرآن نیست؛ نه این که بی فایده باشد - بالأخره انسان همین که توجه دارد این کلام خداست، نفس این یک تعلق و یک رشته ارتباطی است و خود همین هم مغتنم است و نباید کسی را از این طور قرآن خواندن منع کرد. لیکن تلاوت قرآنی که مطلوب و مرغوب مأمورٌبه است، نیست. تلاوت قرآنی مطلوب است که انسان با تدبر بخواند و کلمات الهی را بفهمد، که به نظر ما میشود فهمید. اگر انسان لغت عربی را بلد باشد و آن چه را هم که بلد نیست، به ترجمه مراجعه کند و در همان تدبر کند؛ دو بار، سه بار، پنج بار که بخواند، انسان فهم و انشراح ذهنی نسبت به مضمون آیه پیدا میکند که با بیان دیگری حاصل نمیشود؛ بیشتر با تدبر حاصل میشود؛ این را تجربه کنید. لذا انسان بار اول وقتی مثلاً ده آیه مرتبط به هم را میخواند، یک احساس و یک اشتباه دارد؛ بار دوم، پنجم، دهم که همین را با توجه میخواند، انتباه(توجه) دیگری دارد؛ یعنی انسان انشراح ذهن پیدا میکند. هر چه انسان بیشتر انس و غور پیدا کند، بیشتر میفهمد؛ و ما به این احتیاج داریم.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیات دولت، 17/07/1384.
شروع ماه مبارک رمضان، در حقیقت عید بزرگی برای مسلمانان است و جا دارد که مَؤمنین، ورود این ماه را به هم تبریک بگویند و یکدیگر را به استفاده هر چه بیشتر از این ماه توصیه کنند. چون ماه ضیافت الهی است، در این ماه فقط مؤمنین و کسانی که اهل ورود در این ضیافتند، بر سر سفره پروردگار منّان و کریم مینشینند. این، غیر از سفره عام کرم الهی است که همه انسانها، بلکه همه موجودات عالم از آن بهرهمندند؛ این سفره خواص و ضیافت خاصان پروردگار است.
آیة الله خامنهای، خطبههای نماز جمعه تهران 10/01/1369
در روایت داریم که درهای آسمان در ماه رمضان گشوده است؛ یعنی رابطه قلبی انسان با خدا در این ماه آسانتر از همیشه است. در روایت داریم که درهای بهشت در ماه رمضان گشوده است؛ یعنی به برکت روزه و توجه و خشوعی که لازمه روزه است، فرصت و توفیق کار نیک برای انسان وجود دارد. البته فرصت به معنای تحقق آنچه انسان از آن فرصت جستجو میکند، نیست؛ اراده و دنبالگیری و خواست و حرکت ما را لازم دارد. در هر حال این فرصت وجود دارد و ما میتوانیم از آن بهره ببریم و استفاده کنیم.
آیة الله خامنهای، بیانات در دیدار كارگزاران نظام، 20/08/1381.
ماه رمضان در هر سال، قطعهای از بهشت است که خدا در جهنم سوزان دنیای مادی ما، آن را وارد میکند و به ما فرصت میدهد که خودمان را بر سر این سفره الهی در این ماه، وارد بهشت کنیم. بعضی همان سی روز را وارد بهشت میشوند. بعضی به برکت آن سی روز، همه سال را و بعضی همه عمر را. بعضی هم از کنار آن، غافل عبور میکنند که مایه تأسف و خسران است. حالا برای خودشان که هیچ، هر کس که ببیند این موجود انسانی، با این همه استعداد و توانایی عروج و تکامل، از چنین سفره با عظمتی استفاده نکند، حق دارد که متأسف شود. این ماه رمضان است. ماه ضیافت الله است. ماه لیلة القدر است.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار روحانیان و مبلغان اعزامی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارك رمضان، 17/11/1372.
***متن کامل در ادامه مطلب***
موسيقي درماني با تاکيد بر اعجاز موسيقايي قرآن کريم / همانطور که مي دانيم اکثر داروها (به خصوص داروهاي مسکن) عوارض جانبي، بدني (فيزيولوژيکي) روحي و رواني زيادي بر بيمار دارد. ضمن اينکه در تمام بيماران نمي توان از اين داروها براي تسکين درد استفاده نمود، خطر اعتياد و وابستگي دارويي نيز مطرح مي شود، از طرف ديگر علاوه بر هدر دادن وقتشان به هنگام مصرف آنها، هزينه زيادي بر سيستم بهداشتي و درماني جامعه تحميل مي شود... واضح است چنانچه راه هاي ساده تر، سالم تر و مقرون به صرفه تري در دسترس باشد، قبول اين همه عوارض و هزينه ها منطقي نخواهد بود.
اخيرا پژوهشگران و متخصصان امر، تاکيد زيادي بر روش هاي تسکين غيردارويي و غيرتهاجمي (جراحي) در کاهش اضطراب و درد به عنوان راه هاي برتر تسکين دهنده نموده اند، که از جمله اين روش ها موسيقي درماني مي باشد.
درد پديده مرموز و پيچيده اي است که عوامل متعددي مي تواند در درمان آن تاثير گذارد. يکي از اين عوامل موثر و مداخله گر، فرهنگ و زمينه فرهنگي افراد مي باشد و در اين گستره وسيع فرهنگي نقش اعتقادات مذهبي از همه محسوس تر است. (1)
متن پاسخ: حجاب منحصر در چادر و حتي مانتو نيست ، بلكه هرلباسي كه غير از وجه و كفين ( دست ها تا مچ ) را بپوشاند و موجب تحريك و جلب توجه نامحرم نگردد كافي است ولي بايد توجه داشت كه همان طور كه بقيه واجبات داراي مراتب مختلفي مي باشندحجاب نيز داراي مراتب خوب ، متوسط و خوب تر است و چادرحجاب برتر بانوان محسوب مي گردد .در اين جا چند نكته وجود داردكه براي روشن شدن آنها بايد ديد اساساً فلسفه حجاب چيست ؟حجاب دو فلسفه اساسي دارد كه با يكديگر ارتباط تام دارند : 1 ) مصونيت زن در برابر طمع ورزي هاي هوس بازان . 2 ) يپشگيري ازتحريكات شهواني خارج از ضوابط و هنجارهاي الهي و تامين سلامت و بهداشت معنوي جامعه . حجاب با چنين نقش و كاركردمهم و اساسي پيامي قاطع و كوبنده با خود دارد، و آن اين است كه دربرابر همه مردان اجنبي نوعي هشدار و اعلام ( ( دور باش ! ) ) مي دهد،اكنون بايد ديد چه عواملي در رساندن اين پيام و اثرگذاري آن موثراست : 1 ) حدود و ميزان پوشش : بدون شك هر اندازه بدن زن پوشيده تر باشد نقش نيرومندتري در دورسازي ديدگان نظاره گر ايفامي كند .اگر نگاه هاي آلوده را همچنان كه در روايات آمده است ( ( تيرهاي زهرآلود شيطان ) ) بدانيم ، پوشش زن همانند قوسي است كه تير از آن كمانه مي كند و منحرف مي شود و از اصابت و نفوذ در هدف باز مي ماند .بر عكس هر اندازه بدن زن برهنه تر باشد تيرهاي شيطاني را بيشتر متوجه خود ساخته و از آن آسيب خواهد ديد .از همين روست كه چادر را حجاب برتر شناخته اند، زيرا با وجود شرايطديگر، بيشترين پوشش و مطمين ترين مصونيت را فراچنگ مي آورد.2 ) كيفيت پوشش : ميزان ضخامت و حتي كيفيت دوخت لباس خودبخش مهمي از حجاب را تشكيل مي دهد بدون شك لباس هاي نازك و تنگ و بدن نما فرودگاه پيكان مسموم شيطان و موجب خيره شدن چشم هاي هرزه و آلوده و به فساد كشاننده جامعه است . در مقابل لباس هاي غيربدن نما، ديده ها را از خود دور مي سازد، و سلامت معنوي نفوس را تامين مي كند .3 ) رنگ ها : ترديدي نيست كه برخي ازرنگ ها ديده ها را خيره مي سازد، و پاره اي ديگر نگاه ها را از خودمي راند و دور مي سازد .اكنون سوال مي شود كداميك از اين دو براي تامين حجاب واقعي و مصونيت معنوي جامعه و خيره نكردن چشم ها و بر نيفروختن آتش شهوت مفيدتر است ؟ مگر ما درجامعه اي زندگي نمي كنيم كه ميليونها جوان در اوج غريزه جنسي به سر مي برند و در سخت ترين شرايط جواني از امكان ازدواج محرومندو كافي است با اندك جرقه اي شعله هاي غريزه در وجودشان برافروخته شود و به انواع گناهان و ناراحتي ها مبتلا گردند؟ پس چرابه هر وسيله ممكن - حتي با گزينش رنگ مناسب لباس در جامعه - به سلامت ديني و روحي و رواني آنان كمك نكنيم و موجب جلب توجه آنان و قرارگرفتن شان در دام مفاسد نشويم ؟ در عين حال علماي دين نسبت به خصوص رنگ ها تاكيد چنداني نكرده ، ولي براين مساله پاي مي فشارند كه لباس نبايد موجب جلب توجه و عواقب سو ناشي از آن باشد .از اين رو است كه در طول تاريخ زنان مسلمان به ميل خود لباس مشكي را براي حجاب برگزيدند و اين سنت حسنه مورد تقرير و پذيرش پيامبر ( ص ) و امامان ( ع ) قرار گرفت ، زيرا آنان به اين وسيله احساس امنيت و مصونيت بيشتري مي كردند، ( ر.ك : حجاب در اديان الهي ، محمدي آشناني ) . 4 ) شيوه هاي رفتاري : طرزصحبت و چگونگي راه رفتن و ... نيز بخشي از حجاب به معناي وسيع كلمه است . حفظ وقار و متانت هم همان نقشي را دارد كه پوشش زن دارد و عدم رعايت آن نيز برآيندي چون برهنگي در پي دارد .از اين رو قرآن مجيد يكي از صفات خوب زنان مومن را كه دررفتار دختران شعيب بيان مي كند همان ( ( حيا ) ) و وقار است.
منبع:eporsesh.com دارالقرآن
آیا حیوانات هم پس از مرگ محشور می شوند؟
برای گرفتن پاسخ این سوال که ذهن بسیاری را درگیر کرده است
به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
سلام دوست عزیز
در این پست برای شما عزیزانی که دوست دارید با خدا ارتباط بیشتری داشته باشید ، احادیث استغفار از گناهان را جمع آوری کرده ام تا با عمل کردن به آنها و ترک گناه بتوانیم دل حضرت مهدی علیه السلام را شاد کنیم .
۱- اعتقادات صحیح
۱- قال رسول الله(ص): والّذی بعثنی به الحق بشیراً و نذیراً لا یعذِّب الله بالنّار موحّداً أبداً و إنّ أهل التّوحید یشفعون فیُشفّعون.
التوحید، صدوق
***بقیه ادامه مطلب***
زندگی نامه ی حضرت ادم:
پروردگار عالمیان خطاب به فرشتگان فرمود بدرستیکه با خلقت آدم در زمین خلیفه ای قرار دادم و ملائک گفتند آیا کسی را آفریدی که در زمین فساد کند و خونهای زیاد بریزد در حالیکه ما همه شکر و خمد ترا بجا ما آوریم و خدامند فرمود: ( آنچه را که من میدانم شما نمی دانید ).قبل خلقت حضرت آدم در روی زمین هیچکس نبود، روزی خداوند رحمان و آفریدگار بزرگ تصمیم به خلق موجودی دیگر گرفت که ختی از فرشتگان هم شریفتر بود و این موجود آدم صفت اله نامیده شد ، خداوند به جبرئیل فرمان داد که از زمین مشتی خاک بیاور، و چون جبرئیل چنین کرد، زمین به فریاد آمد و جبرئیل رابه ذات خداوند سوگند داد که موجودی خلق می شود که بر روی من آشوب ها بپا می کند و چون جبرئیل سوگند را شنید بعرش بازگشت و گفت: خداوندا تو خود واقف به اسراری ، این بار میکائیل خاضر به چنین کاری شد و او نیز چون جبرائیل دست خالی بازگشت .
***بقیه در ادامه مطلب***